Hooldus
Peske oma malm nõusid ja -potte alati käsitsi kuuma veega ilma pesuvahendita. ÄRGE kasutage nõudepesumasinat!
Seejärel kuivatage panni pliidiplaadil kuumutades. Hoidke kuivana.
Panni jämedamaks puhastamiseks katke panni põhi jämeda soolaga. Kuumutage panni kõrgel temperatuuril 1-2 minutit, seejärel valage sool ära ja kuivatage pann paberiga. Tootel on hall toon, mis tähendab, et seda on võimalik värske rapsiõliga sisse põletada:
Kuivatage toode ja kandke peale õhuke (mõned tilgad) kiht rapsiõli.
Asetage toode pliidile või ahju kõrgele kuumusele (puidust osadega tooteid ei tohi ahju panna).
10–15 minuti pärast on õli sisse põlenud ja toode on jälle must.
Kui toidujäägid on sisse põlenud, saab panne puhastada terasvilla või sarnase vahendiga, mille järel tuleks pann uuesti sisse põletada. Sama protseduur kehtib ka rooste korral.